Nytårsophold på Rudbøl Grænsekro

Grænsekroen

Tag på miniferie til nytår og slut året af med et brag i fantastiske omgivelser. Hos Rudbøl Grænsekro har vi arrangeret et kroophold til nytårsaften, hvor vi slår dørene op til festlig stemning og hyggelige stunder. På vores nytårsophold vil du opleve gastronomi i verdensklasse, hyggeligt samvær og højt humør – alt sammen i skønne, afslappende omgivelser. 

Kroophold til nytår – vi har styr på al planlægning 

Du kender sikkert til det evindelige planlægningsræs, når året lakker mod enden, og nytårsaften nærmer sig. Hvor skal vi fejre det nye år, med hvem, og hvad skal vi have at spise? Planlægning og spekulationer kan starte flere måneder i forvejen, for nytårsaften skal gerne leve op til alle traditioner og forventninger. 

Med en miniferie til nytår kan du lade stress og jag blive derhjemme. På vores kroophold over nytår har vi arrangeret alt for dig, så du kan læne dig tilbage og nyde 3 skønne dage i hyggeligt selskab. Slå benene op, lad de dygtige kokke tilberede den lækre mad, lad opvasken stå og slap af efter julens strabadser. På vores kro finder du også en indendørs swimmingpool med sauna og solarium. Det bliver et nytårsophold i forkælelsens tegn. 

Kroophold nytårsaften i smukke omgivelser

Foruden lækker mad, festligheder, sprudlende bobler og god stemning byder din miniferie til nytår på Rudbøl Grænsekro også på fantastiske naturoplevelser. Har du fået nok af afslapning, og kribler det i dig efter at forbrænde noget af den lækre nytårsmad? På dit nytårsophold kan du tage på lange vandreture i den sønderjyske idyl. Vi er en vaskeægte sønderjysk perle midt i nationalparken ved Vadehavet med marsken og dyrelivet lige uden for døren.

Vores miniferie til nytår forløber som følger

Ankomst 30. december

Gå på opdagelse i de naturskønne omgivelser og slap af på vores hyggelige kro

2-retters middag fra kroens restaurant

Overnatning på vores hyggelige kro

31. december

Forfriskende morgenmad

EKSTRA kl. 9.30: Bustur (2,5 time) lokalt med underholdende fortælling – pris kr. 100,-

Frokost: Sønderjysk pølsebord inkl. 2 genstande

Eftermiddagskaffe med kage til den søde tand

3-retters festmenu med fri vin, øl og vand

1 glas bobler til midnat

Natmad

Musik, dans og festlig stemning under arrangementet

Overnatning på vores hyggelige kro

1.januar 

Afrejse efter lækker brunch

Priser på vores nytårsophold

Pris pr. person i dobbeltværelse: kr. 2.698,-

Pris pr. person i lejlighed/hus, ved min. 4 personer kr. 2.598,-

Pris pr. person i hus, ved min. 10 personer kr. 2.498,-