Familieophold

Grænsekroen

Trænger din familie til at komme lidt væk fra den travle hverdag og kedelige vaner, men kan I ikke finde tid til at tage på ferie sydpå? Med et familieophold kan I nyde hinandens selskab og slappe af i Danmarks hyggelige omgivelser. 

Hos Rudbøl Grænsekro har vi flere forskellige muligheder af kroophold for familier. Vil I på en weekend-ferie med børnene, en getaway midt i ugen eller måske prøve vores familieophold til nytår? Vores hyggelige opholdsstuer, lækker mad og landlig natur, der er til at boltre sig i, lægger op til en ægte, dansk familieferie.

Dansk familieferie med sjov og leg i naturen

På weekend-ferien med børnene kommer I til at bo i feriehuse midt i den danske natur i nationalparken ved Vadehavet og marsken. Slå dørene op og lad legen begynde over mark og hav. Tag børnene med på fisketur i Vadehavet og løb om kap i hederne og klitterne. 

Feriehusene ligger i gåafstand til Rudbøl Grænsekro, hvor I kan nyde lækre middage og morgenmadsbuffet for hele familien. Desuden har vi en indendørs swimmingpool, hvor I kan slippe familiens vandhunde løs. Og mens børnene boltrer sig i vandpjaskeri, kan du slå benene op og slappe af i vores sauna og solarium. 

Familieopholdet kan også byde på konkurrencer, da I kan give jer i kast med både bordtennis, billard, petanque og udendørs kæmpe-skak. Rudbøl Grænsekro er fyldt med sjove aktiviteter for hele familien.

Priser for feriehusudlejning

Vi tilbyder midt-i-uge kroophold og ferie (ikke lørdag til søndag)

Ferie i feriehuse

søndag-tirsdag eller tirsdag-torsdag

2 nætter med morgenmad og aftensmad

  1. 1.098 kr ,- pr. person (mindst 4 personer)

søndag-torsdag

4 nætter med morgenmad og aftensmad

  1. 1.848,- pr. person (mindst 4 personer)

Ankomst fra kl. 14.00

Afrejse senest kl. 10.00

Nytårsophold for familier

Du kender sikkert til det evindelige planlægningsræs, når året lakker mod enden, og nytårsaften nærmer sig. Hvor skal vi fejre det nye år, med hvem, og hvad skal vi have at spise? Planlægning og spekulationer kan starte flere måneder i forvejen, for nytårsaften skal gerne leve op til hele familiens forventninger. 

Med en miniferie til nytår kan du tage familien med på kroophold til nytår og slutte året af med et brag i fantastiske omgivelser. På vores nytårsophold har vi arrangeret alt for familien, så du kan læne dig tilbage og nyde 3 skønne dage, mens børnene boltrer sig i den vilde natur. 

Vi slår dørene op til festlig stemning, gastronomi i verdensklasse, højt humør og hyggeligt samvær med andre familier, venner og par – alt sammen i skønne, idylliske omgivelser. 

Læs mere om programmet og se priser for vores nytårsophold her.