Kroens middag
Forretter
__________
Hjemmerøget laks – rygeost – agurk – radise – karse
169,-
Kammuslinger – dild – safran sauce
189,-
Rejecocktail – håndpillede rejer
159,-
Serranoskinke – agurk – oliven – vinaigrette – karse
139,-
Asparges suppe
98,-
Hovedretter
__________
Wienerschnitzel – ærter – kartofler – dreng
239,-
Gammeldags kalvesteg – spidskål – sky sauce – knust kartoffel
218,-
Lammeskank – blomkål – knust kartoffel – dild
279,-
Marskbondens specialitet – oksemørbrad – årstidens garniture -mos – perleløg glace
298,-
Okse Rib-eye – tomat – hvidløg – bearnaise – fritter
289,-
Helstegt rødspætte – kapers – kartofler – smør sauce
259,-
Vegetarret – Grøntsagsbøf – sauterede grøntsager i sæson
218,-
Desserter
__________
Crepes zuzettte – is (min 2 pers.)
169,-
Flamberede figner – is ( min 2 pers. )
169,-
Variation af hjemmelavet is
89,-
Ost – kiks – sødt
138,-
Creme brulé
95,-
Bananasplit – is
95,-
Kaffe & sødt
__________
Filterkaffe
30,-
Cappuccino
40,-
Espresso
38,-
Irsk kaffe
3 cl 69,-
6cl 89,-
Kransekage
45,-
Send en forespørgsel
Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål
( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)
Send en forespørgsel
Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål
( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)