Kroens middag

Forretter

__________

Hjemmerøget laks – rygeost – agurk – radise – karse

169,-

Kammuslinger – dild – safran sauce

189,-

Rejecocktail – håndpillede rejer

159,-

Serranoskinke – agurk – oliven – vinaigrette – karse

139,-

 

Asparges suppe

98,-

 

Hovedretter

__________

 Wienerschnitzel – ærter – kartofler – dreng

239,-

Gammeldags kalvesteg – spidskål – sky sauce – knust kartoffel

218,-

Lammeskank – blomkål – knust kartoffel – dild

279,-

Marskbondens specialitet – oksemørbrad – årstidens garniture -mos – perleløg glace

298,-

Okse Rib-eye – tomat – hvidløg – bearnaise – fritter

289,-

Helstegt rødspætte – kapers – kartofler – smør sauce

259,-

Vegetarret – Grøntsagsbøf – sauterede grøntsager i sæson

218,-

Desserter

__________

Crepes zuzettte – is (min 2 pers.)

169,-

Flamberede figner – is ( min 2 pers. )

169,-

Variation af hjemmelavet is

89,-

Ost – kiks – sødt

138,-

Creme brulé

95,-

 

Bananasplit – is

95,- 

 

Kaffe & sødt

__________

Filterkaffe

30,-

Cappuccino

40,-

Espresso

38,-

Irsk kaffe

3 cl 69,-

6cl 89,-

Kransekage

45,-

 

 

 

Send en forespørgsel

Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål

( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)

Nyt felt

15 + 10 =

Send en forespørgsel

Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål

( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)

 

Nyt felt

3 + 2 =