Kroens middag

Forretter

__________

Hjemmerøget laks – urtecreme – agurk – radise – karse

189,-

Dampet rødtunge –
safran-lime sauce 

198,-

Rejecocktail – håndpillede rejer

179,-

Tomat – løg – feta – oliven 

98,-

 

Hjemmelavet aspargessuppe

98,-

 

Hovedretter

__________

Dampet rødtunge –
safran-lime sauce –
knust kartoffel med
brunuise grønt

369,-

Wienerschnitzel – ærter – brasede kartofler – dreng

279,-

Gammeldags kalvesteg – spidskål  – knust kartoffel – flødesauce

279,-

Braiseret lam – grønt –
kartoffel – skysauce

325,-

Marskbondens specialitet –
200 g oksemørbrad –
grønt – knust
kartoffel

359,-

Oksefilet af Angus – fritter – grønt – kryddersmør

225 g   325,-
350 g   379,-

Tilkøb:
Pebersauce Madagaskar
29,-
Bearnaise sauce
39,-

Dagens vegetarret

269,-

 

Desserter

__________

Sønderjysk æblekage – vaniljeis 

98,-

Chokoladefondant –
vaniljeis – bær

109,-

Bananasplit – is

98,- 

Variation af flødeis – sorbet

98,-

Variation af ost –
knas – sødt

149,-

Kaffe & sødt

__________

Filterkaffe

35,-

Cappuccino

55,-

Espresso

enkelt 39,-
dobbelt 49,-

Irsk kaffe

3 cl 75,-

6cl 95,-

Kransekage

45,-

 

 

 

Send en forespørgsel

Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål

( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)

Nyt felt

8 + 10 =

Send en forespørgsel

Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål

( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)

 

Nyt felt

13 + 6 =

Natmad

__________

Biksemad – æg
75,-

Frikadeller – kartoffelsalat
75,-

Æggekage – bacon
75,-

Udvalg af forskellige sønderjyske pølser
75,-

Gullaschsuppe
55,-

Aspargessuppe
55,-

 

 

 

Vinmenu (265,-)

__________

Kaffe – cognac – likør

Husets vine – øl – vand (Ad libitum)

Velkomsdrink – spumante