Kroens middag
Forretter
__________
Hjemmerøget laks – urtecreme – agurk – radise – karse
189,-
Dampet rødtunge –
safran-lime sauce
198,-
Rejecocktail – håndpillede rejer
179,-
Tomat – løg – feta – oliven
98,-
Hjemmelavet aspargessuppe
98,-
Hovedretter
__________
Dampet rødtunge –
safran-lime sauce –
knust kartoffel med
brunuise grønt
369,-
Wienerschnitzel – ærter – brasede kartofler – dreng
279,-
Gammeldags kalvesteg – spidskål – knust kartoffel – flødesauce
279,-
Braiseret lam – grønt –
kartoffel – skysauce
325,-
Marskbondens specialitet –
200 g oksemørbrad –
grønt – knust
kartoffel
359,-
Oksefilet af Angus – fritter – grønt – kryddersmør
225 g 325,-
350 g 379,-
Tilkøb:
Pebersauce Madagaskar
29,-
Bearnaise sauce
39,-
Dagens vegetarret
269,-
Desserter
__________
Sønderjysk æblekage – vaniljeis
98,-
Chokoladefondant –
vaniljeis – bær
109,-
Bananasplit – is
98,-
Variation af flødeis – sorbet
98,-
Variation af ost –
knas – sødt
149,-
Kaffe & sødt
__________
Filterkaffe
35,-
Cappuccino
55,-
Espresso
enkelt 39,-
dobbelt 49,-
Irsk kaffe
3 cl 75,-
6cl 95,-
Kransekage
45,-
Send en forespørgsel
Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål
( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)
Send en forespørgsel
Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål
( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)