Kroens middag

Forretter

__________

Hjemmerøget laks – urtecreme – agurk – radise – karse

179,-

Dampet rødtunge –
safran-lime sauce 

198,-

Rejecocktail – håndpillede rejer

159,-

Tomat – løg – feta – oliven 

98,-

 

Hjemmelavet aspargessuppe

98,-

 

Hovedretter

__________

Dampet rødtunge –
safran-lime sauce –
knust kartoffel med
brunuise grønt

349,-

Wienerschnitzel – ærter – brasede kartofler – dreng

259,-

Gammeldags kalvesteg – spidskål  – knust kartoffel – flødesauce

269,-

Braiseret lam – grønt –
kartoffel – skysauce

298,-

Marskbondens specialitet –
200 g oksemørbrad –
grønt – knust
kartoffel

329,-

Oksefilet af Angus – fritter – grønt – kryddersmør

225 g   298,-
350 g   369,-

Tilkøb:
Pebersauce Madagaskar
29,-
Bearnaise sauce
39,-

Dagens vegetarret

249,-

 

Desserter

__________

Sønderjysk æblekage – vaniljeis 

98,-

Chokoladefondant –
vaniljeis – bær

109,-

Bananasplit – is

98,- 

Variation af flødeis – sorbet

98,-

Variation af ost –
knas – sødt

138,-

Kaffe & sødt

__________

Filterkaffe

35,-

Cappuccino

45,-

Espresso

enkelt 38,-
dobbelt 49,-

Irsk kaffe

3 cl 69,-

6cl 89,-

Kransekage

45,-

 

 

 

Send en forespørgsel

Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål

( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)

Nyt felt

10 + 12 =

Send en forespørgsel

Ring 74 73 82 58 for at få svar på dine spørgsmål

( i højsæsonen får du altid hurtigt svar i telefonen)

 

Nyt felt

9 + 7 =